Показано с 1 по 9 из 9
-
30.06.2012, 23:43 #1
- Имя
- Віктор
- Вес репутации
- 117
Не заводиться,чому? ...ть(((
Ситуацію така:
Сьогодні після заміни масла і охолоджувальної рідини,я вирішив поміняти бензиновий фільтр(ще планував то зробити то на ТО 37,а зробив на 45)
Послідовність робіть:
1)зняв сдіння;
2)відкрутив кришку,яка закриває лючок;
3)Відєднав фішку,яка живить бензонасос;
4)завів самоход,і почекав поки вона не заглохне(так писало в книжці по ремонту);
5)ясна річ трохи погрався поки то все розібрав і витянув фільтр(за паро днів приложу фото-звіт);
6)Прочистив сіточки і зібрав то все назад.
Результат:
Самоход не заводитья
З того що провірив:
1)Насос качає(пробував відлючати і шланг біля бензобаку і на топлевній рампі),короче бензин до форсунок поступає;
2)Маслав стартером довго і нуднорезультату ноль
3)Відкрутив свічку,врезультаті побачив,що вона суха(тобто якщо я правильно зрозумів бензин в камеру згорання не поступає)
Питання:
1)Чому не заводиться самоход(Капітан ачевіднасть мля
);
2)Який має бути тиск в системі подачі топлива(мається наувазі на око,бо манометра немаю,щоб поміряти);
3)Чи має вимикатися насос з відличеним шлангом подачі топлива.
якщо когось збентежить, що я можливо вжив нецинзурну лексику в пості,то вибачайте,я про100 сьогодні з 9тої ранку в гаражі,програвся з тим самоходом,а вона мені відплатила дуже невдячно,про100 взяла і не завелась
. Ну і я вже допиваю 2-гу літру пива за 45 хв
Дякую за увагу,підкажіть будь-ласка ,що робити?(бо в мене вже думка була кинути в той бак сірник)
-
01.07.2012, 06:40 #2
- Имя
- Дмитрий
- Вес репутации
- 128
включай зажигание, пожди пока насос отработает, выключай. И так раз несколько.
Потом заведется.Живу бедно: сыр с плесенью, вино старое, машина без крыши, телефон без клавиатуры...
(но так будет не всегда)
-
01.07.2012, 10:12 #3
- Имя
- Віктор
- Вес репутации
- 117
Dimitry,я це вчора робив незнаюскільи разів,нічого з того.Саме цікавіше з того, що коли включаєш запалення насос працює виключаєть,виключаєш запалення і знову включаєш насос не спрацьоовує.топто наскільки я зрозмів тиску в рампі йому хватає.
-
01.07.2012, 11:44 #4
ну а например что-то не связанное с бензонасосом...
может предохранители трогал, сигналка у тебя какую цепь рвет насос или зажигание(как вариант снять поставить с охраны), клему с акума снять не надолго.... хзмнение автора может не совпадать с его точкой зрения...
-
01.07.2012, 16:05 #5
Сырник в бак кидать не нужно )))
Вариант с сигналкой самый правильный как по мне, ну возможно конечно пробка воздушная в топливной, иожет перед форсунками снять (если возможно) шлангочку с топливной, слить некое кол-ва бенза бензанасосом (вкл выкл зажигание). За одно убедитесь в его исправности.
ещё как вариант по косячному поставлен новый фильтр, хотя по другому его я не представляю как можно поставить. Сколько в баке бензина? ГБО установлено?
-
01.07.2012, 22:35 #6
- Имя
- Віктор
- Вес репутации
- 117
Кароче народ я лашара
приїхав сьогодні в гараж .Взяв в руки старий фільтр і побачи в в місті де зєднується бензонасос і фільтр резинку. Швидко "побіг хвостик догори"знімати бензонасос,розбирати той весь конструктор і побачивши,що на новому фільтрі тої резинки немає,ще більше обрадувався,поставив її намісце,скрутив то все.Включив запалення,і воно всьо закрутілось заработало,кароч самоход завівся.
Отого напевно навіть пяний можу міняти топливний фільтр в єлантрі
---------- Post added at 23:35 ---------- Previous post was at 23:32 ----------
тему можна закривати
-
02.07.2012, 07:51 #7
- Имя
- Юрий
- Записей в БЖ
- 59
- Вес репутации
- 142
Ото не надо пороть горячку. Надо оставить машинку до завтра и на свежую голову посмотреть что не так собрал. Обычно проблема прячется там где ковырялся накануне.
Приятной эксплуатации.
-
02.07.2012, 08:23 #8
-
02.07.2012, 18:29 #9
- Имя
- Віктор
- Вес репутации
- 117